Wie ben ik?

Mijn naam is Carmen Jonkers, ben 55 jaar oud en woon in Aalsmeer.
Mijn man (Jan, 62 jaar) en ik hebben 2 kinderen, een zoon Nick van 29 jaar oud en een dochter Selena van 24 jaar oud.

En een kleinzoon Jayden.

zoon woont niet meer thuis en dochter woont nog thuis.

Ik heb voor dit werk gekozen omdat toen mijn dochter naar school ging en ik geen kinderen meer in huis had en dat toch overdag wel miste. Ik ben begonnen met een tweeling. Maar toen ik het werk zo leuk vond, heb ik besloten door te gaan als officiële gastouder en heb me toen ingeschreven bij Gastouderopvang OOK. Nu doe ik het werk al 20 jaar met heel veel plezier. 

Ik heb kinderen gehad van alle soorten nationaliteiten zoals: Pools, Servisch, Turks, Somalië, chinees, en natuurlijk ook Nederlandse kinderen.

 

Wij hebben aquarium met  vissen en een hond Lola van mijn dochter Selena, ze is een Friesche Stabij (Lola) die in april 2021 geboren is.

En een hond lily die is een kruising friese stabij/australian shepard en is geboren op 26 mei 2022.

maar de honden Lola en Lily komen niet bij de kinderen ze zitten achter apart en ze hebben een eigen tuin om rond te lopen en te spelen.

 

Inmiddels ben ik ook ingeschreven bij, gastouderbureau 4kids, en gastouderbureau Viaviela.

Sinds 2010 voldoe ik aan de eisen die door de regering zijn vastgesteld om een erkend gastouder te zijn en sta ik ingeschreven in het landelijk register kinderopvang met registratienummer 146273114.

Ik sta ingeschreven bij gastouderbureau ''OOK'' sinds september 2010 en  "4kids" en "Viaviela sinds september 2021.  

Ingeschreven staan bij een gastouderbureau is voor een vraagouder noodzakelijk om kinderopvangtoeslag van de belastingdienst te ontvangen.

Genoeg over mezelf en kijkt u maar verder rond op deze site.

Veel plezier.