Wie ben ik?

Mijn naam is Carmen Jonkers, ben 52 jaar oud en woon in Aalsmeer.
Mijn man (Jan, 59 jaar) en ik hebben 2 kinderen, een zoon Nick van 26 jaar oud en een dochter Selena van 21 jaar oud.

Beiden wonen ze inmiddels op zich zelf.

Ik heb voor dit werk gekozen omdat toen mijn dochter naar school ging en ik geen kinderen meer in huis had en dat toch overdag wel miste. Ik ben begonnen met een tweeling. Maar toen ik het werk zo leuk vond, heb ik besloten door te gaan als officiële gastouder en heb me toen ingeschreven bij Gastouderopvang OOK. Nu doe ik het werk al 17 jaar met heel veel plezier. 

Ik heb kinderen gehad van alle soorten nationaliteiten zoals: Pools, Servisch, Turks, Somalië, chinees, en natuurlijk ook Nederlandse kinderen.

 

Wij hebben vissen en soms de hond van mijn dochter Selena, ze is een Friesche Stabij (Lola) die in april 2021 geboren is.

 

Inmiddels ben ik ook ingeschreven bij gastouderbureau Lola, gastouderbureau 4kids, en gastouderbureau Viaviela.

Sinds 2010 voldoe ik aan de eisen die door de regering zijn vastgesteld om een erkend gastouder te zijn en sta ik ingeschreven in het landelijk register kinderopvang met registratienummer 146273114.

Ik sta ingeschreven bij gastouderbureau ''OOK'' en "lola" en "4kids" en "viaviela".  Ingeschreven staan bij een gastouderbureau is voor een vraagouder noodzakelijk om kinderopvangtoeslag van de belastingdienst te ontvangen.

Genoeg over mezelf en kijkt u maar verder rond op deze site.

Veel plezier.